Highlight Storie Inspirimi Success ZONE Të tjera

Sarah Gellar rrëfen suksesin e saj në “Foodstirs”

Sarah Gellar

Sarah Michelle Gellar është aktore hollivudiane e cila krahas angazhimeve të saj në kinematografi, rritjes së fëmijeve i është përkushtuar edhe botës së biznesit.

Gellar është drejtuese e markës Foodstirs, një kompani me një  linjë miks të pjekjeve organike.

Gellar këtë ide e kishte menduar gjatë duke sybnuar që të gjente edhe kohë më shumë për të qëndruar me fëmijet e saj, por edhe për të sjellë në treg produktte të shëndetshme

“Nuk doja të humbja asnjë moment,” kishe thënë ajo . “Doja të kontrolloja fatin tim.”

Historia e saj shërben si një kujtesë e rëndësishme për atë së para se të ndjekim një ide biznesi, duhet të sigurohemi që kjo është diçka që na intereson dhe do të ofrojë diçka unike.

“Kur mendoni për të filluar një kompani kuptoni të bëni diçka që askush tjetër nuk është duke e bërë. Kujdesuni për detajet”, thotë Geller.

Gellar e pranon se të qenit e famshme e ka ndihmuar atë për të filluar sukseshëm biznesin, por sigurisht që gjatë secilës ditë është përballur me sfida të ndryshme. Por ajo thotë se e ka shijuar çdo sekond të sëcilës sfidë, “Është një rrugë e vështirë, por është diçka që të kënaq”.

Ajo ka disa këshilla për sëcilin që dëshiron të hyj në botën e biznesit dhe të mbërrij suksesin që ka ëndërruar:

-Mos e humbë asnjë moment

-Kontrolli fatin tënd

-kujdesuni për detajet

-Krijo diçka unike

-Përjetoj sfidat me kënaqësi, mos i lë të të mposhtin

-Është rrugë e vështirë, por do të të kënaqë. /Unik Portal/