Highlight Success ZONE

Robin Williams la tërë botën gojëhapur; këto janë thëniet që ai la pas për ne!

Robin Williams

Më 11 Gusht 2014, Robin Williams, 63 vjeçar la botën zemërthyer.

Por ai gjithmonë do të mbetet në zemrat tona si karakteret që ai portretizoi më së miri.  Ai krijoi personazhe të paharruara përmes komedisë fizike, aftësisë imituese dhe origjinalitetit në interpretim.

Unik Portal ju sjellë një koleksion thëniesh që Robin Williams la pas për ne…

“Ndoshta kurrë nuk është vonë të jetosh jetën që do…Ndoshta kjo është marrëveshja.”

– Robin Williams në Rolin e Nolan, në filmin ‘Bulevard’

“Pavarësisht se çfarë ju thonë të tjerët, fjalët dhe idetë mund të ndryshojnë botën.”

– Robin Williams si John Keating në “Shoqëria e Poetëve të Vdekur”

“Të jetosh…Të jetosh është një aventurë tmerrësisht e madhe.”

– Robin Williams si Peter Banning në “Grepi”

“Bëjeni jetën tuaj spektakulare. Unë e di që e kam bërë.”

– Robin Williams si Jack

“Ne na dhurohet vetëm një grimcë çmendurie. Mos e humbni atë.”

– Robin Williams

“E vërteta është që, unë jam i varur pas buzëqeshjes.”

– Robin Williams

“Njerëz të këqij do të ketë gjithmonë, por ata do t’iu hapin sytë ndaj diçkaje që nuk i keni kushtuar shumë rëndësi.”

– Robin Williams si Sean Maguire në “Kërkimi i Vullnetit të Mirë”