Highlight Të tjera

Rita Ora “zbardhi” Kanën

Rita Ora, këngëtarja e famshme me origjinë shqiptare ka shkëlqyer në tapetin e kuq të Festivalit të Kanës.

Me një fustan të bardhë që nxirrte në pah këmbet dhe dekoltenë e saj, ajo rrëmbeu vëmendjën e të gjithëve në Instagram. Në mesin e mijëra komenteve, nuk kanë munguar edhe nagcmimet nga nëna e saj Vera Ora.

“Ke harruar të lash enët në mëngjes”, ishte komenti satirik që ajo I la të bijës. Në një interviestë të revistes “HELLO!”, nëna e saj kishte deklaruar se përkundër famës që ka, vajza e saj është e thjeshtë dhe aspak e përkëdhelur.