Highlight Të tjera

Qëllimet e mija për 2019 janë këto…Dhe duhet ti keni edhe ju…

Qëllimet e mija për këtë vit janë këto… Cilat janë qëllimet e juaja?

-Të afrohem me Zotin;
-Të bëhem një njeri më I mirë;
-Të kaloj më pak kohë në telefon;
-Të jem më i shëndetshëm (të ha më shëndetshëm, të ushtroj etj.)
-Të harxhoj paratë në mënyrë më të kujdesshme;
-Të harxhoj kohë me shumë me veten;
-Të largoj njerëzit ‘gjarpërinj’ nga jeta ime;
-Të jem më e sjellshme dhe më pak fallco;
-Të lexoj më shumë libra;
-Të mësoj një aftësi të re;
-Të shpenzoj më shumë kohë duke vlerësuar veten;
-Të pastroj lëkurën time;
-Të kem një stil më të mirë;
-Të reflektoj dhe të bëhem më I mençur;
-Të shkoj në palestër;
-Të ha më shumë ushqime ekzotike.
-Të largohem nga zona ime komforte.

Nuk do të lejoj të tjerët të më shkelin, unë kam më shumë vlerë se kaq!