Modë & Bukuri

Pse nuk duhet të flini kurrë në një jastëk pambuku?

flini

Asnjëherë mos flini në një jastëk pambuku. Mund të të shtojë vite në pamjen tuaj duke shkaktuar rrudha në fytyrë. Jastëkët e mëndafshit janë zgjidhja më e mirë për një gjumë sa më të rehatshëm.

Jastëkët e pambukut kapin lëkurën tuaj sepse nuk lejojnë atë që të rrëshqasë. Nga ana tjetër, jastekët me çarçafë mëndafshi thuhet se janë të përshtatshëm për të lënë lëkurën tuaj të marrë frymë, kështu duke mos e tërhequr atë dhe duke e mbajtur më të re e më të bukur.

Shtrirja me fytyrë në jastëk po ashtu mund të shkaktojë rrudha në fytyrë dhe do të ndikojë në plakjë më të shpejtë të lëkurës.

Edhe pse çarçafët e mëndafshit janë më të shtrenjtë, do të ia vlejë pas disa vitesh.