Dashuria Highlight

Pse meshkujt përtojnë të ju shkruajnë?

meshkujt

Një mesazh është mënyra më e shpejtë për të arritur dikë. A keni provuar ti dërgoni një mesazh dikujt, dhe ai të mos ua kthejë?

Ose keni folur për një kohë me dikë, dhe vëreni që interesi i tij papritmas është shuar>?

Por përse meshkujt përtojnë të shkruajnë mesazhe? Këtu keni disa arsye…

Ndjejnë se kanë përgjegjësi;

Ndoshta ai është i zënë në punë, dhe merr një njoftim mesazhi nga ty.

Mos prit që ai t’ua kthejnë menjëherë, mos harro ai e urren idenë që të shqetësohet në punë.

E urrejnë të injorohen;

Kur ai të dërgon një mesazh, pret që ti ta kthesh. Nëse e lini të pres shumë gjatë, ai me siguri do të inatoset.

Sidomos nëse ju injoroni mesazhin e tij.

Kurrë mos ua ktheni një mesazh të shkurtër;

Ata nuk preferojnë që ju tua ktheni mesazhin me vetëm dy shkronja p.sh “po”.

Ata preferojnë që mesazhi yt të jetë më i gjatë po aq sa fjalët që ata kanë thënë.