Highlight Shtëpi / Dekor

Pse ju duhet një Kristal Ametist në shtëpinë tuaj?

Kristal Ametist

Energjia pozitive e emetuar nga një Kristal ametist natyral nuk mund të anashkalohet.

Për shekuj me rradhë, njerëzit e kanë përdorur atë për shumë arsye. Si për largimin e stresit po ashtu për shërim e shumë më shumë.

Ne ju sjellim disa arsye pse duhet të keni këtë Kristal në shtëpinë tuaj.

Kristalet natyral ametist:

1. Largojnë energjinë negative nga shtëpi juaj, duke tërhequr kështu energjinë pozitiv drejt jush.

2. Krijon një ambient relaksues. Rritë disponimin dhe largon ankthin.

3. Ulë dhimbjet. Duke ngritur kështu imunitetin, dhe shanset për shërim më të shpejtë.

4. Rritë energjinë pozitive në trup dhe mendje.

5. Parandalon depresionin.

6. Asiston në ngritje spirituale. Ndihmon në kuptimin e spiritualitetit.

7. Mbronë shtëinë tuaj nga energjitë e këqija.

8. Nëse vendoset në dhomë të gjumit, ndihmon në largimin e insomnisë. Ndihmon të keni gjumë më të qetë dhe relaksues.

9. Ndihmon në rritjen e niveleve të energjisë, produktivitetit në jetë dhe koncentrimit e fokusit.

10. Krijon një ndjesi të bukur të Feng Shui-t.

Si përfundim:

Cdo gjë është energji. Kur largoni energjinë negative dhe shtoni energjinë pozitive atëherë jeta juaj mbushet me këtë energji!

Pra merrni një Kristal ametist për shtëpinë tuaj!