Highlight Shëndeti

Profesori i njohur rus shpjegon se si imuniteti juaj mund të përmirësohet në vetëm 15 sekonda!

imunitati

Profesori i njohur nga Moska, Sergei Bubnovskiym, zbulon metodën e tij inovative për të rritur sistemin imunitar.

Ai pohon se futja e këmbëve në një banjë të ftohtë me akull për 10-15 sekonda sapo të ktheheni në shtëpi pas punëve mund të forcojë sistemin imunitar dhe ta ndihmojë atë të luftojë ftohjet e zakonshme dhe gripin!

Një tjetër studim anglez tregoi se dushet e përditshme me ujë të ftohtë rrisin numrin e qelizave të bardha të gjakut që luftojnë sëmundjet.

Domethënë, ekipi i studiuesve në Institutin e Kërkimit të Thrombozës në Britani zbuloi se ndërsa trupi përpiqet të ngrohë vetveten gjatë dhe pas dushit me ujë të ftohtë. Shkalla metabolike përshpejtohet dhe sistemi imunitar aktivizohet dhe kështu shkakton rritjen e numrit të bardhë qelizat e gjakut.

Kjo është ajo që duhet të bëni për të rritur sistemin tuaj imunitar:

Ju duhet të mbushni vaskën apo një kove me ujë të ftohtë. Pastaj, shtoni sa më shumë kube akulli që mundeni, dhe vendosni këmbët në të për 10-15 sekonda.

Ju duhet të përsërisni këtë teknikë çdo natë në kohën e gjumit dhe do ta forconi sistemin imunitar me shpejtësi.

Është shumë e dobishme në rastin e imunitetit të dobët, dhe këta njerëz duhet të vendosin këmbët në ujë të akullt çdo 4 orë.