Vazo; mbajtëse qiriu me kripë himalaje 11cm

16.99 

Përshkrimi

Vazoja njëkohësisht mbajtëse qiriu 11 cm është e përbërë 100% nga kripa e Himajalës, është unikate dhe e punuar me dorë. Vazoja me copa kripe himalaje dhe me qirinjë është një ndër artikujt më të veçantë. Ndriçimi që depërton përmes hapësirave të copave të kripës së Himalajës bën që vazoja të shkëlqejë në mënyrë unikale. Një nga përfitimet kryesore të këtij produkti është pastrimi i ajrit dhe reduktimi i energjisë negative. Ky është produkti ideal për të gjithë ju që keni nevojë të rregulloni humorin tuaj, frymëmarrjen, nivelin e energjisë, astmën, tiroiden, gjumin dhe për të rritur nivelet e hormonit të lumturisë.