Vazo me toptha masazhe me kripë himalaje

62.99 

Përshkrimi

Vazoja llampë me toptha masazhe me kripë himalaje është e përbërë 100% nga kripa e Himajalës, është unikate dhe e punuar me dorë. E veçanta e kësaj vazoje është se mund të përdoret si llampë por topthat mund të përdoren edhe për masazhë. Një nga përfitimet kryesore të këtij produkti është pastrimi i ajrit dhe reduktimi i energjisë negative. Ky është produkti ideal për të gjithë ju që keni nevojë të rregulloni humorin tuaj, frymëmarrjen, nivelin e energjisë, astmën, tiroiden, gjumin dhe për të rritur nivelet e hormonit të lumturisë.