Llampë me kripë himalaje “Planeti i hirtë”

73.99 

Përshkrimi

Llampë me kripë himalaje “Planeti i hirtë” është produkt special i linjës së gjerë të produkteve me kripë himalaje. E punuar me shumë delikatesë, forma dhe ngjyra e bën atë vërtetë unike. Në majet e lara të Himalajes fshihen rezerva të kripës së hirtë e cila rrezaton dhe sjellë elegancë në dhomën tuaj të ndejës ose gjumit. Ky produkt është i përberë 100% nga kripa e Himajalës, është unikat dhe i punuar me dorë. Një nga përfitimet kryesore të këtij produkti është pastrimi i ajrit dhe reduktimi i energjisë negative. Ky është produkti ideal për të gjithë ju që keni nevojë të rregulloni humorin tuaj, frymëmarrjen, nivelin e energjisë, astmën, gjumin dhe për të rritur nivelet e hormoni të lumturisë.