Sistemet Pensionale dhe Reforma e tyre

10.00 

Kategoria:

Përshkrimi

Libri “SISTEMET PENSIONALE DHE REFORMA E TYRE” është studim disa vjeçar i Prof. Dr. Sherif Gashit dhe trajton sistemet pensionale në shumë vende të botës. Libri u dedikohet studentëve, hulumtuesve shkencor si dhe për ata që merren me menaxhimin e fondeve pensionale.