BUZËQESHI JETËS

10.00 

Kategoria:

Përshkrimi

“BUZËQESHI JETËS” është një libër enciklopedik për vet jetën në tërësi, si tematikisht, ashtu edhe strukturalisht, në përmbajtje. Marrë në tërësi, në tërë këtë vepër kemi dy kryepersonazhë: autoren, zonjë Xhuli Spahiu, dhe njeriun, respektivisht, njerëzimin globalisht.