Shkenca e pasurimit

5.00 

MËSO SI TË FLASËSH SI NJË NDËRMARËS MILIONER

Categories: , ,

Përshkrimi

“Shkenca e pasurimit” është libër pragmatik, prej të cilit mësohen ligje e koncepte bazë për të gjithë njerëzit që e kanë dëshirë a nevojë pasurimin. Ky libër bazohet mbi Ligjin e Tërheqjes, i cili tashmë është përvetësuar nga miliona njerëz në SHBA dhe Europë. Teksti vlen për ata që duan jetë më të mirë dhe bazohet te filozofia e Mendimit të ri Amerikan.

 

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim akoma.

Be the first to review “Shkenca e pasurimit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *