Highlight Të tjera

Pozicioni juaj i gjumit zbulon personalitetin tuaj?

pozicioni i gjumit

A i keni kushtuar vëmendje mënyrës se si flini? A e dini që pozicionet e preferuara të gjumit mund të tregojnë shumë mbi personalitetin tuaj. Portali Unik sot ju tregon  mbi atë që zbulojnë disa pozicione gjumi per personalitetin tuaj.

  1. Nëse flini në anën e majtë dhe i fërkoni gjunjët, atëherë jeni një person i qetë dhe i besueshëm. Nuk ofendoheni lehtë dhe nuk keni frikë nga e ardhmja. Ju buzëqeshni edhe në mëngjesin më të ftohtë të dimrit dhe mund të përshtateni pa probleme pothuajse  në të gjitha ndryshimet që ndodhin në jetën tuaj.

 

  1. Nëse flini në pozicionin e fetusit, atëherë shpesh ndjeni nevojën për t’u mbrojtur, kuptuar dhe simpatizuar. Duke fjetur në këtë pozicion, përpiqeni të largoni veten nga problemet me të cilat ballafaqoheni në botën rreth jush.

 

  1. Nëse flini përmbys në barkun tuaj me krahët dhe këmbët tuaja drejtë, atëherë ju jeni një lider. Ju jeni impulsiv dhe merrni iniciativën, dhe sigurohuni që ka rend në jetën tuaj personale dhe profesionale. Ju me shumë gjasa preferoni të planifikoni çdo gjë paraprakisht dhe nuk jeni tifoz i surprizave. Keni aftësi për të këmbëngulur dhe ndjenja e përgjegjësisë ju ndihmon për të arritur sukses të madh.

 

  1. Nëse fle gjumi në shpinë, atëherë ka më shumë gjasa që një person pozitiv që e do jetën, i cili është i krijuar për të qenë në qendër të vëmendjes dhe që e do shoqërinë e mirë. Ju punoni me kokëfortësi dhe këmbëngulje, por në një mënyrë racionale, duke preferuar të thoni gjithmonë të vërtetën. Njerëzit që flenë në këtë pozicion shpesh kanë personalitet shumë të fortë.

 

  1. Nëse fle si një ushtar ti do vëmendje, i shtrirë në shpinë me krahët lirë, atëherë ju jeni ndoshta një person shumë I përgjegjshëm, i cili e di se cilat janë qëllimet në jetë dhe përpiqet me një mendje për t’i arritur ato. Ju mund të jeni rreptë, pedant dhe kërkues, por kërkoni më shumë nga vetja, mbi të gjitha.

 

  1. Nëse fle si një tufë, me një këmbë të ngritur, atëherë shanset janë që ju të keni një personalitet të paparashikueshëm që shpesh tërhiqet nga të gjitha llojet e aventurave, ndërkohë që disponimi juaj mund të ndryshojë shpejt. Shumë shpesh, e keni të vështirë të jeni vendimmarrës dhe të zgjidhni mes diçkaje. Në tërësi në punë dhe në jetë në përgjithësi, ju keni një preferencë për stabilitetin, paqen dhe qetësinë, dhe tërësinë.

 

  1. Dhe nëse fle në pozicione të ndryshme, atëherë kjo është një shenjë se ju keni një personalitet të shumëfishtë që ka thellësi të fshehura, madje as vetën nuk e kuptoni plotësisht.
Pozicioni i gjumit zbulon personalitetin tuaj!