Highlight Natyrë & Turizëm

Plazhet më të veçanta të Bullgarisë

plazhet

Përgjatë 378 km të vijës bregdetare të Bullgarisë, shtrihen qytete të puthura nga dielli, me plazhet e tyre të veçanta si: Sozopol, Sunny Beach, Golden Sands etj.

Ne kemi mbledhur disa nga plazhet më të veçanta në Bullgari, që u kanë lënë mbresë shumë turistëve.

Plazhi Saxa në Burgas;


Burgas rënditet një ndër qytetet më të rëndësishme të Bullgarisë.

Sozopol;

Qyteti Sozopol është një ndër më të vjetrit dhe më magjepsës të Bullgarisë.

Plazhi Bolata në Kepin Kaliakra;

Më shumë se fshat, Kepi i Kaliakrës është pjesë e arkeologjisë dhe rezervave natyrore.

Varna – Golden Sands;

Varna është një vend që patjetër duhet vizituar në Bullgari.

Balchik;

Balchik përshkruhet si një vend i vetëm dhe i dashur.