Highlight Shëndeti

Për gjumë të ëmbël, lexojeni këtë…

gjumë

Ka ardhur koha që ti të qetësosh zemrën tënde, dhe të pushosh mendjen. Kuptojeni se çdo gjë është në rregull.

Përderisa ulë kokën në jastëkun tënd të butë, mbylli sytë dhe MERR FRYMË THELLË.

Imagjino drita të lehta e të pastërta që po të rrethojnë ty, dhe më të dashurit tu.

Ti je i sigurt dhe i mbrojtur.

Nuk ka vend për shqetësime. Prandaj, shtrihu dhe RELAKSOHU.

Ndani ca minuta kohë, për të kujtuar gjithë bekimet që kanë ndodhur gjatë ditës së sotme në jetën tënde.

Ndjeni qetësinë dhe paqen që të mbulojnë ty, në këtë moment.

Dhe shijoni një gjumë të bukur e të thellë.

Ëndrra të bukura e gjumë të ëmbël!