Highlight Lifestyle Natyrë & Turizëm

Pema që njihet me emrin “Mbretëresha e dimrit”

pema

Kjo pemë ndryshe njihet edhe si “Mbretëresha e Dimrit”. Të pasurit një pemë të tillë në oborrin tuaj do të sjellë koloritin më të mrekullueshëm që keni parë deri më sot, dhe ju do të dashuroheni me kopshtin tuaj.Ju mund të bëni një mur të gjallë nga këto pemë për të arritur një efekt të jashtëzakonshëm.

Degët e tyre të mbushura me kokrra të kuqe janë më të vërtet të hijshme dhe do ta bëjnë kopshtin tuaj ideal për  ndeja me miq.

Zogjtë e egër i duan këto pemë pafundësisht dhe që në mengjës do të dëgjoni cicërimat e tyre pranë shtëpisë suaj, prandaj nuk keni nevojë të lini një alarm për t’ju zgjuar herët, sepse do t’ju zgjojë natyra.