Highlight Lifestyle Të tjera

Pavarësisht se çfarë ndodhë ju mund ta gjeni lumturinë

lumturinë

Studimet kanë arritur në përfundim se çfarëdo që që t’ju ndodhë në jetë , ju mund ta rigjeni përseri lumturinë.

Kërkimet treguan se 50 përqind e trurit është gjenetike, 10 përqind varet nga rrethanat, bie fjalë puna ku punojmë, i martuar ose jo, mirëqenia e të tjera, 40 përqind përcaktohet nga mendimet e zakonshme, ndjenjat, fjalët dhe veprimet. Me anë të këtij studimi përcaktohet se pavarësisht gjeneve, ju përseri keni shpresë për të ndryshuar jetën dhe për të arritur lumturinë…