Highlight Shëndeti

Pasi ta shikoni këtë video kurrë më nuk do ti hani ëmbëlsirat prej gome!

ëmbëlsirat

A jeni nga ata që i preferoni ëmbëlsirat prej gome dhe a bleni shpesh për fëmijët tuaj bonbon të tillë?

Kur ta shihni këtë video nuk besojmë që do t’ju mbetet ndonjë dëshirë për ti ngrënë përsëri ata e më së paku për t’ua blerë fëmijëve tuaj.

Regjisorja belge, Alina Kneepkens, e ka përgatitur një video ku tregohet mënyra se si prodhohet xhelatina.

Nga video kuptohet se këto ëmbëlsira prej gome si produkt bazë e kanë lëkurën e derrit.

Ju lutemi të ndani këtë artikull me të gjithë , sidomos miqtë tuaj të ndërgjegjshëm për shëndetin, që edhe ata të mund të informohen!