Highlight Natyrë & Turizëm

Nuk më pritet të vizitoj Francën!

France

Franca është një parajsë e vërtetë për ata që duan të pushojnë me stil. Elegant, i rafinuar dhe i gëzuar, ky është një vend i mrekullueshëm nga veriu në jug, nga lindja në perëndim.

Duket se gjithçka që mund të keni nevojë ndonjëherë mund të gjendet këtu: ekskursione të në muzetë e famshme, provincat gustative, kështjellat e lashta, kuzhina hyjnore, vera fantastike, vend-pushimet e mëdha të skive dhe natyrisht Cote d’Azur.

Këtu ju mund të shijoni kafen tuaj me mëngjes me kroasant, rizbuloni piktura impresioniste ose thjesht uleni në një stol në Montmartre, duke vështruar kalimtarë. Të mërzitur? Atëherë pse të mos e provoni fatin tuaj në tavolinat e lojërave në Monte Karlo? Fitoni pasuri dhe harxhoni të gjitha në një nga restorantet më të mira në Kanë.

Kur sheh pamje mahnitëse natyrore të fshatit autentik francez, kupton se paratë nuk kanë vlerë. Por nëse ende keni nevojë për më shumë nga Franca, shkoni në Paris dhe bini në dashuri. Qyteti është i njohur për këtë ndikim.

Në vjeshtë, Franca është veçanërisht e bukur. Por kini kujdes, bukuria e Francës mund të jetë e madhe, dhe ne këtu në Unik Portal e dimë këtë ndjenjë dhe nuk është e lehtë të heqësh qafe!

Vizitojeni Francën dhe mahnituni me bukuritë e saj.