Highlight Storie Inspirimi

Nuk je vetëm!

Nuk je vetëm!

Është diçka që ne shpesh themi, por a ndalemi ndonjëherë të marrim parasysh atë që me të vërtetë nënkuptojmë me këto fjalë? Do të thotë që nuk jeni vetëm në vuajtjet tuaja. Do të thotë që dikush tjetër e ndjen dhimbjen tuaj. Kjo do të thotë se pavarësisht nga ajo që njerëzit rreth jush thonë ose bëjnë, dikush atje në të vërtetë e kupton atë që ti po kalon.

Pra, ne luftojmë së bashku, në një mënyrë të bukur pak sa tragjike. Duke e ditur se nuk jeni vetëm në luftë, disi e bën dhimbjen të ndihet pak më pak e rëndë. Thërrmimi duket më i durueshëm kur lotët bien në bluzë të dikujt tjetër.

Nëse jeni këtu duke lexuar këtë, do të thotë që ju keni fituar betejat tuaja në një farë mënyre, sepse jeni ende duke luftuar për jetën që dëshironi.

 

Frymëzoni të tjerët.

 

Bëni diçka kuptimplote me jetën tuaj.

 

Harrojeni atë që shoqëria ju tregon për suksesin dhe paratë dhe për t’iu përmbajtur dhe të gjitha kuptimeve krahasuese, që mbajnë shpirtin. Ju nuk keni nevojë të jeni udhëheqës i një vendi ose të keni para, fuqi apo famë për të ndryshuar botën. Duhet të kujdesesh vetëm për njerëzit.

 

Ju keni fuqinë për të treguar kujdesin dhe shqetësimin tuaj për këdo. Ju mund të bëni një ndryshim, nëse jeni në depresion ose jeni të kënaqur me jetën.
Ti nuk je i dobët. Ju jeni të guximshëm, të dashur dhe të fortë.

 

Dhe do ta bëni kaloni këtë pjesë të jetës!