Dashuria Highlight

Një detektiv privat tregon 4 shenja mjaft të sigurta që burri juaj po tradhton

detektiv

David King, drejtor menaxhues në “Lipstick Investigations” tregon se cilat janë shenjat më të përhapura të burrave që tradhtojnë. Sipas tij, gratë të cilat vijnë tek detektivët privat kanë të drejtë për burrat e tyre në 80% të rasteve. Kjo sepse mund të dallojnë disa detaje të cilat burrat rrallë herë i vërejnë.

Ne në Unik Portal vendosëm të ndanim këtë informacion me ju. Pra, ja ku janë 4 shenja që burri juaj po tradhton!

Shenja 1:

Shenja e parë dhe më e vërejtur është kur burri ose i dashuri fillon të kujdeset për veten shumë më tepër sesa ka bërë. Ai ka një kolonjë të re, një prerje të re të flokëve, një stil të ri veshjesh. Nëse ju mendoni se ai nuk dëshiron të kalojë shumë kohë me ju, atëherë ka shumë mundësi që burri juaj të është duke ju tradhtuar.

Shenja 2:

Nëse një burrë vendos një fjalëkalim në telefonin e tij të mençur, tabletën e tij ose kompjuterin e tij pa ndonjë arsye të mirë, mund të jetë një shenjë shqetësuese. Epo, natyrisht, nëse shikoni në dosjet e tij dhe mbikëqyrni të gjitha thirrjet e tij, atëherë ndoshta nuk ka asgjë të çuditshme për vendosjen e një fjalëkalimi. Ai vetëm ka nevojë për një hapësirë private.

Megjithatë, në qoftë se marrëdhënia juaj ishte e mbushur me besim dhe pastaj ai vendosi fjalëkalime në të gjitha pajisjet e tij, ai ndoshta ka diçka për të fshehur.

Shenja 3:

Sjellja tjetër e dikujt që mashtron është zemërimi dhe agresioni. Sa herë që telefonon, ai ngrihet dhe largohet nga dhoma për të folur në telefon. Çdo pyetje që kërkoni, madje edhe më e thjeshtë, mund të çojë në një argument. Duket sikur dëshiron një arsye për një konflikt. Dhe pasi ju flisni për këtë, ai largohet nga banesa për të “marrë një ajër të pastër”.

Në fakt, në këtë situatë, një njeri po përpiqet të ndalojë të ndihet fajtor. Ai po përpiqet të justifikojë veprimet e tij duke ju fajësuar ju.

Shenja 4:

Shenja e fundit që njeriu juaj është i pabesë është dëshira e tij për të dalë prej shtëpisë pa ju. Nëse bashkëshorti juaj ju ftonte në kinema dhe restorante ose sugjeroi takim me miqtë ose dilte jashtë qytetit, por tani ai po kërkon një arsye për të shkuar diku pa ty, është një sinjal shqetësues.

E njëjta gjë vlen edhe për situatat ku burri juaj pëlqente të rrinte në shtëpi dhe tani ka takime të rregullta me dikë. Është shumë e mundshme që burri juaj të ketë gjetur dikë tjetër, dhe ju nuk e dini ende për këtë.

Këto ishin 4 shenja që tregojnë që burri juaj po tradhton!