Highlight Të tjera

Ngjarja më e madhe e muajit dhjetor që nuk duhet humbur

Muaji dhjetor erdhi dhe bashkë me të rikthehet në Prishtinë trajnimi më i dashur për shqiptarët!

MENDO NDRYSHO FITO nga Ermal Mamaqi është programi dy ditor që fokusohet në rritjen personale dhe profesionale, zhvillimin e vetvetes dhe arritjen e versionit më të mirë.

Nëse dëshiron të mësosh si të ndryshosh; nëse do të fitosh; nëse do të përmirësohesh dhe nëse dëshiron sukses, në MENDO NDRYSHO FITO mund të marrësh informacionin e duhur për ta arritur këtë!

Trajnimi u zhvillua për herë të parë në Prishtinë në mars të këtij viti, dhe pati mbi 1500 pjesëmarrës të cilët qëndruan për dy ditë në një sallë energjike ku morën mësime dhe teknika për të përmirësuar jetët e tyre.

Shiko trajnimin e shkuar këtu

Këtë rradhë, MENDO NDRYSHO FITO vjen me të njëjtën magji në një event që nuk duhet humbur.

Energji, mësime të nxjerra përmes të qeshurave, teknika, strategji, kërcim e jo vetëm – të gjitha këto përjetohen në sallën e madhe të MENDO NDRYSHO FITO.

Eventi i radhës do të jetë më 11 dhjetor në Prishtinë, Golden Imperial.

Rezervo këtu vendin tënd

Bëhu pjesë e një eksperiencë jetëndryshuese….