Highlight Të tjera

Nëse po lexon këtë dhe ndihesh i bllokuar në jetë…Kjo është për ty

jetë

Nëse je duke lexuar këtë tani, dhe je në një situatë të pa lakmueshme në jetë, atëherë kjo letër është për ty…

Është koha për të ndërruar faqen!

Ky nuk është fundi I historisë tënde. Ka më shumë për ty.

Hapni zemrën dhe filloni një kapitull të ri të jetës tuaj.

Është në rregull të shkoni përpara. Mos u frikëso!

Ti po lexon të njëjtën faqe çdo ditë, të njëjtin kapitull çdo javë. Prandaj je bllokuar dhe nuk mund të dalësh nga kjo situatë.

Mos lexo faqen e njëjtë 2 herë.

Nëse ndihesh i lënduar, është koha të mbyllësh këtë kapitull të jetës tënde.

Faqja tjetër sjellë diçka të re për ty.

Jeta ofron më shumë për ty. Prandaj lejoje atë të bëjë punën e saj.

Ti e meriton lumturinë. Ti e meriton të jesh I lumtur në këtë jetë.

Ecni përpara, e largohuni nga ato pjesë të cilat po ju kthejnë prapa. Harroni ato kohë që po ju pengojnë të arrini atë që dëshironi.

Është koha për të ndërruar faqen!

Lejo të ardhmen të krijojë diçka të re për ty.

Kjo është për ty!