Highlight Të tjera

Nëse nuk keni qëllime, jeni thjesht një ëndërrimtar

qëllime

Nëse nuk keni qëllime të vendosura në baza ditore, ju kualifikoheni si një ëndërrimtar.

Ëndërrimtarët janë në rregull, mirëpo diferenca mes të mirës dhe të mrekullueshmes është kur kupton se në mënyrë që të arrish një sukses të madh, duhet të punosh drejt qëllimeve tua cdo ditë.

Një person që shkon çdo ditë në palestër, e di që për të zgjeruar muskujt e tij dhe për ti forcuar ato duhet të punojë shumë.

Një prind që do të rrisë një fëmijë të disiplinuar, e të dashur, duhet ta mësojë atë për vlerat e jetës, çdo ditë.

Nëse presim që të ndryshojnë dhe të përmirësohen rrethanat, atëherë ne duhet të ndryshojmë veten, sepse ne duhet të jemi dikush para se të bëjmë diçka.

Qëllimet që I vendosni çdo ditë janë ndërtuesit më të mëdhenj të karakterit.

Kjo është pjesa kur dedikimi, disiplina, dhe përkushtimi hynë në punë.

Nëse nuk keni qëllime, jeni thjesht një ëndrrimtar!

~Zig Ziglar