Highlight Storie Inspirimi

Nëse ndonjëherë jeni frikësuar se do të mbetni vetëm në fund, lexojeni këtë…

Gjetja e personit të duhur, kërkon shumë punë. Ndonjëherë provojmë gjatë, para se t’ia qëllojmë.

Jepni kohë të mjaftueshme dhe filloni të ndiheni sikur diçka të  jetë e gabuar me ju. Ndoshta ju jeni i vështirë. Ndoshta nuk ka me të vërtetë ndonjë atje që është perfekt për ju.

Ndoshta, në gjithë këtë kaos, ju jeni disi lënë jashtë rendit hyjnor dhe nuk keni për të gjetur partner të përsosur.

Pastaj ju godet: A do të jeni vetëm … përgjithmonë?


Le të flasim për këtë…

Shpesh, kur ju mendoni se nuk ka partner perfekt për ju, ju jeni të mbështjellur me një frikë të paarsyeshme për të ardhmen.

Natyrisht, nuk ka një gjë që garanton se do të gjeni një partner perfekt. Por sidoqoftë, kjo vlen për të gjitha në këtë botë. Ju nuk e dini se çfarë e ardhmja mund t’ju sjellë.

Ju kurrë nuk e dini se kur ose ku do të takoni personin që mund të jetë perfekt për ju.

Por që të dini një gjë. Ju kurrë nuk jeni vetëm. Ju duhet të kuptoni se lumturia vjen nga brenda, ajo fillon me ju. Dhe jo me partnerin tuaj.