Highlight Të tjera

Nëse keni këto dy vrima në shpinë, ju jeni me të vërtetë special!

vrima në shpinë

A i keni këto dy vrima në shpinë? Me siguri që shpesh keni menduar se pse ju i keni këto “rrathë” të vegjël në fund të shpinës, e dikush tjetër nuk i ka?

Por mos u shqetësoni, kjo do të thotë që ju jeni mjaft special! Ja se çfarë do të thotë kjo për ju…

Këto quhen vrimat e “venusit”. Janë rrathë të vegjël të formuara në pjesën e poshtme të shpinës tek femrat dhe meshkujt. Kur janë të paraqitura tek meshkujt quhen apollo.

Ato janë të formuara gjenetikisht dhe nuk mund të zgjedhim nëse i kemi apo jo.
Këto “vrima” janë një shenjë e qarkullimit të mirë të gjakut, dhe janë tregues se ju keni të gjitha predispozitat për një trup të shëndetshëm e të bukur.

Qarkullimi i mirë i gjakut po ashtu është një pikë kryesore për të arritur orgazmën më lehtë.
Nëse po punoni për largimin e dhjamit në trupin tuaj, atëherë këto shenja mund të vërehen më lehtë.