Dashuria Highlight

Nëse i dashuri yt nuk mund të të thotë këto 4 fjalë, atëherë ai nuk është shpirti yt binjak!

Siç e dini që keni gjetur të duhurin?

Kjo është një pyetje përgjigjen e të cilës do të donim ta donim të gjithë…

Mirëpo nuk ka një metodë të caktuar, për të kuptuar në kemi gjetur partnerin e duhur apo shpirtin tonë binjak. Por janë disa gjëra për të cilat mund të kërkosh, dhe ta kuptosh këtë.

Nëse komunikimi nuk është i duhur atëherë, gjasat janë që as ky person nuk është i duhuri për ju.

Nëse ai nuk mund të të thotë këto 4 fjalë, atëherë diçka s’është në rregull…

“Je e mrekullueshme”

A komplimentoheni shpesh nga partneri pa hezitim? A ju bën ai të ndiheni me vlerë për të dhe speciale? Partneri duhet të ta shprehë se sa shumë keni vlerë ju për të.

“Faleminderit”

Partneri duhet të jetë në gjendje të shpreh mirënjohje për gjërat që ti bën për të.

“Të besoj”

Të gjithë e dinë se sa i rëndësishëm është besimi në një lidhje. Dy palët duhet të jenë në gjendje të besojnë njëri tjetrin.

“Ti je mikja ime më e mirë”

Ju duhet ta dashuroni partnerin dhe të jeni të lidhur me të e ta konsideroni atë sikur mikun apo miken tuaj më të ngushtë.