Highlight Natyrë & Turizëm

 Nëse do të shkoni në New York, mos u ktheni pa i vizituar këto vende

New York


Me siguri që ne mund të gjenim 101 gjëra për të bërë në New York. Por kemi mbledhur një listë të vendeve që duhen vizituar dhe gjërave që duhen bërë patjetër nëse destinacioni juaj i ardhshëm është qyteti i New York. Shikoni këtë listë dhe vendosni se ku do ti kaloni pushimet dimërore.

1. Bronx Zoo;

2. Chinatown;

3. Empire State Building;

4. Fifth Avenue;

5. Hell Gate Bridge;