Highlight Të tjera

Nëse askush nuk iu mësoj këto gjëra duke u rritur, ja ku janë…

këshilla

Ja ku janë disa këshilla që do t’iu shpëtojnë kohë e para. Kurrë nuk është vonë për të mësuar diçka të re!

– Rrobat e bardha duhet të lahen në ujë të nxehtë. Çdo gjë tjetër mund të lahet në ujë të ftoftë. Kështu do të kurseni kur t’iu vije fatura e energjisë elektrike.

– Ajroseni dhomën tuaj apo shtëpinë shpesh, lërini rrezet e diellit të ndriçojnë. Kështu do të largoni shumicën e insekteve.

– Mbathjet e zeza janë më të mirat të vishen gjatë ciklit menstrual.

– Për të kursyer para, ndani anash 10% të rrogës tuaj çdo muaj. Do t’iu mblidhen!

– Gjithmonë duhet të përdorni së pari balsamin për flokë e pastaj shamponin.

– Nëse keni vendosur të provoni tamponët, dhe nuk ndiheni rehat, atëherë nuk e keni vendosur siç duhet. Sepse tamponi nuk është e supozuar të ju pengojë.

– Përdorni deodorant disa orë para se të shkoni diku.

– Lajeni fytyrën cdo ditë, pavarësisht me çfarë produkti.

– Nëse nuk keni vendosur se çfarë profesioni të ndiqni, mos rrini në një pozitë pune më shumë se 2-3 vite.

– Kërkoni ndihmë nga profesionistët nëse keni probleme.

– Nëse nuk merrni energjinë e njëjtë që e jepni në një lidhje apo shoqëri, largohuni. Nuk jeni një tepih pragu!