Highlight Meditimi

Ndjenjë përgjumje gjatë meditimit? Ja pse ndiheni kështu!

meditimi

 

A keni filluar të meditoni? A po ndiheni të përgjumur dhe sikur keni nevojë për gjumë përgjatë kësaj kohe?

Si t’ia bëni për të qëndruar të zgjuar gjatë medimit?

Me siguri këto pyetje po ia shtroni vetës dhe po prisni një përgjigje!

Ndjenja e përgjumjes  gjatë meditimit është një problem i zakonshëm transmeton Unik Portal.

Nuk është element që përcakton nëse keni fjetur pak ose shumë, e gjitha ndodhë për shkak të qetësisë që ndjeni gjatë meditimit.

Ka edhe disa aspekte të tjera që mund t’ju ndihmojnë në këtë drejtim:

  1. Nëse jeni në një vend ku askush nuk ju shqetëson, ju mund të përshtani frymërrjën duhet me lëvizjet e duarve, poshtë dhe lartë.
  2. Kur jeni të përgjumur, sytë tuaj zakonisht shikojnë poshtë, pasi janë në gjumë. Duke përdorur vullnetin tuaj, përqendro shikimin (me sy të mbyllur) në pikën midis vetullave. Ndjeni se po tërheq energjinë tuaj në tru.
  3. Përsëri, frymë thellë. Kjo është një praktikë e mirë në meditim në çdo kohë dhe do t’ju ndihmojë të arrini nivelet më të larta të ndërgjegjësimit. Ju mund të praktikoni atë për sa kohë që ju pëlqen.