Highlight Shëndeti

Mos porositni kurrë këto pije alkoolike…

alkool

Njerëzit zakonisht mendojnë shumë para se të porositin një pije në lokalin e tyre të preferuar, ndoshta për shkak të shijes, ndoshta për shkak të imazhit, apo parasë së shpenzuar. Mirëpo disa nga këto pije edhe pse të shijshme nuk është mirë që të porositen për shkak të disa arsyeve. Shikoni se cilat janë këto pije dhe përse nuk duhet ti porositni.

1. Mojitos;

Mojito mund të duket si pija perfekte për tu porositur. Mirëpo problem është se ajo mund të jetë thjesht një gotë e mbushur përplot baktere, për shkak se lokalet nuk është se shërbejnë aq shumë mojito saqë të mbajnë mente të freskët. Mente i freskët mund të zgjatë deri në një javë kështu që pija juaj prej 3 eurosh mund të mos jetë edhe aq e freskët në fund të fundit.

2. White Russian;

E njëjta ndodhë me pijet të cila kanë në përbërje qumësht. Ky është një përbërës që shpejt prishet dhe lokalet e natës mund të mos blejnë shumë shpesh produkte të qumështit. Prandaj keni kujdes.

3. Bloody Mary;

Kjo pije në fakt mund të ju sjellë probleme shëndetësore.

4. Red Bull dhe pijet alkoholike.

Ky kombinim mund të jetë fatal për shëndetin tuaj.

5. Long Island Ice Tea;

Ky lloj kombinimi përmban shumë lloje të alkooleve dhe numri i kalorive mund të shkojë deri në 780 për një pije. Prandaj keni kujdes me konsumimin e kësaj pije.