Highlight Të tjera

Mos i injoro këto shenja nga Universi!!!

Universi

Universi punon në mënyra misterioze. Gjithmonë punon që të ti ofrojë mjetet, resurset, njerëzit, mësimet që të duhen për tu bërë personi që keni lindur për të qenë. Prandaj është mjaft e rëndësishme ti kushtoni rëndësi këtyre shenjave që ju vijnë nga Universi.

Ja ku janë 3 shenja nga Universi që duhet ti kushtoni rëndësi:

A ndiheni të lumtur?

Hapi i parë është të ndjeni lumturi. Kur përjetoni gëzim të vërtetë, është një shenjë që jeni në rrugën e duhur për tu bërë personi i cili keni lindur për të qenë. Në anën tjetër nëse nuk jeni duke bërë atë që ju sjellë kënaqësi, mund të ndiheni të palumtur me jetën tuaj.

Dhimbja fizike;

Kushtoni rëndësi dhimbjes fizike. E gjithë poenta e dhimbjes fizike është të alarmojë trupin tuaj që diçka nuk është në rregull. Një dhimbje e tillë tregon shumë për ju, shpreh emocione që nuk po i tregoni, ose diçka që po bëni nuk po funksionon siç duhet, dhe Universi po ju tregon që jeni në rrugën e gabuar në këtë mënyre.

Diçka ju ka mbetur në mendje;

Sinjali i tretë të cilit duhet ti kushtoni vëmendje, është ajo që ju ka mbetur në kokë. P.sh nëse një këngë është ngulitur në mendjen tuaj, kushtoni vëmendje tekstit, pasi ndoshta nënndërgjegjja juaj po mundohet t’ju thotë diçka përmes Universit…