Highlight Të tjera

Momenti më i vlefshëm në jetë është ky…

momenti
  1. Momenti që e kuptoni se personi për të cilin jeni kujdesur nuk ka asgjë intelektualisht apo shpirtërisht për t’ju ofruar, pos një dhimbje koke.
  2. Momenti kur e kuptoni se Zoti kishte plane më të mëdha për ju, që nuk përfshijnë të qarat gjatë natës e leximi I thënieve të dhimbshme.
  3. Në çastin që ndaleni duke krahasuar veten me të tjerët, sepse kjo ulë vlerën tuaj, arsimin dhe mençurinë e prindit tuaj.
  4. Në momentin që jetoni ëndrrat tuaja, për shkak se kjo është e gjitha që dëshironi të bëni. Mendimet e njerëzve nuk kanë rëndësi.
  5. Momenti që e kuptoni se askush nuk është armiku juaj, përveç vetes.
  6. Momenti që e kupton se mund të keni gjithçka që dëshironi në jetë. Megjithatë, duhet kohë, zemra e duhur, veprimet e duhura, pasioni i duhur dhe gatishmëria për të rrezikuar të gjitha.
  7. Momenti që e kupton se fantazmat e paraardhësve tuaj qëndronin midis jush dhe personit që e dashuronit. Ata me të vërtetë nuk duan që ju të rrënoni linjën e familjes me dikë që vepron më pak se i ndershëm.
  8. Momenti që e kuptoni se lumturia nuk ka qenë kurrë rreth gjetjes së një personi. Ata janë vetëm një ndihmës në arritjen e misionit tuaj të jetës.
  9. Momenti që besoni se dashuria nuk ka të bëjë me humbjen ose fitimin. Është vetëm disa momente në kohë, e ndjekur nga një përjetësi e situatave për t’u rritur.
  10. Momenti që e kupton se ti je gjithmonë personi i duhur. Vetëm njerëzit injorantë largohen nga madhështia.