Highlight Natyrë & Turizëm

Mirësevini në Itali; toka e artit, kulturës dhe kënaqësisë

Italia

E ndritshme, e gjallë dhe kurrë e njëjtë, Italia është vendi pa të cilin qytetërimi modern evropian do të ishte shumë i ndryshëm. Duket se pothuajse çdo gjë që dimë madje edhe dashuria erdhi nga këtu: piktura, arkitektura, muzika, ushqimi – për të përmendur vetëm disa.
Ne në Unik Portal admirojmë panoramën e vërtetë unike italiane. Nuk është e vështirë të shohësh se si u bë frymëzimi i përsosur për artistët e shkëlqyer të Rilindjes si dhe për kompozitorët e shkëlqyer.

Nëse doni ti dini 10 vendet bregdetare më të bukura të Italisë, klikoni këtu.

Mirësevini në Itali!


Pica Italiane


Dëshironi një shëtitje me varkë?


Kështjella Brunnenburg


Campania


Katedralja e Milanos


Fushë luledielli