Highlight Storie Inspirimi

Mirënjohja, çelësi i fuqisë!

Mirënjohja
Në botë ka mijëra  njerëz, të cilët, nëpërmjet mirënjohjes kanë arritur të ndryshojnë jetën e tyre.

Dhe gjithë këtë e kanë arritur në  krejtësisht të paimagjinueshme.

Mrekulli që kanë ndodhur në shëndetin e njerëzve. Aty ku nuk ka pasur asnjë shpresë. Përmirësim marrdhëniesh, martesa të lumtura, të gjitha përmes mirënjohjes.

Njerëz në varfëri të plotë që janë bërë të pasur nëpërmjet mirënjohjes.

Njerëz të cilët nëpërmjet mirënjohjës kaluan nga një jetë plot depression në një jetë të gëzuar.

Njerëz të cilët kanë vuajtur nga ankthi apo sëmundje tjëra, janë shëruar përmes mirënjohjes.

Çdo kush që sot konsiderohet hero në këtë botë ka përdorur mirënjohje. Pasi të gjithë heronjtë e kishin të qartë se mirënjohja është manifestimi më I lartë I dashurisë.

Ata e dinin se, duke qenë mirënjohjës, ishin duke jetuar në përputhje të plotë me ligjin.

Çdo herë që ndihesh mirënjohës, buron dashuri nga ti dhe gjithcka që tip jep, e merr mbrapsht përsëri.

Pavarësisht,nëse ti dihesh mirënjohës ndaj një personi apo ndihesh i tillë për një project të ri, pushim, ngjarje…

Nga ti buron dashuri për të gjitha këto.

E kështu, në këmbim, do të marrësh më shumë gëzim, shëndet, para, eksperienca të jashtëzakonshme. Raportë të jashzëkonshme me njerëzit dhe shumë mundësi.

Provoje që tani. Mendo për dicka apo dikë, për të cilin je mirënjohës. Mund të zgjedhësh përshembull personin të cilin e do më shumë se këto tjetër.

Përqëdrohu tek ai perdon dhe mendo gjithcka që të bën të jesh mirënjohës për të.

Rreshtoi të gjitha arsyet që të bëjnë ta duash.

Dashuria që ti arrite m këtë ushtrim të thjeshtë, do të kthehë në mardhënien e jetën tënde.

Kaq e thjeshtë është, të japësh dashuri nëpërmjet mirënjohjes.