Highlight Meditimi

Mënyra të këndshme për ta bërë meditimin pjesë të jetës tuaj

meditimin

A keni provuar të meditoni? A nuk mund ta bëni këtë një praktikë për  çdo ditë? Në të vërtetë, askush nuk tha se është e lehtë. Ta bëni meditimin pjesë të jetës tuaj kërkon mund dhe besim.

Ne ju sjellim 5 hapa për të ndryshuar jetën tuaj, e për ta bërë meditimin pjesë të kësaj mrekullie.

1. Bëhuni natyral;

Merrni dozën tuaj të vitaminës D nga dielli. Dilni jashtë dhe ndjeni ajrin në lëkurën tuaj dhe prezencën e diellit. Shikoni qiellin. Vështroni njerëzit dhe gjithë botën natyrale përreth tyre.

2. Pastrojeni hapësirën tuaj;

Një tavolinë e pastër, një mendje e pastër. Largoni gjërat që ju dekoncentrojnë.

3.  Largohuni;

Largohuni nga teknologjia dhe influenca që ajo di të lë në botën tonë. Shkëputuni nga kjo botë për të paktën disa orë në ditë.

4.  Hani mirë;

Hani kur jeni të uritur.

5. Uluni;

Meditimi nuk është thjesht një hobi që është përhapur shumë kohëve të fundit. Benefitet janë aty që ju ti shijoni. Ndani 5 minuta që të reflektoni qetësinë.