Dashuria Highlight

Më the që nuk mund të presësh, që unë të të them ‘të dua’!

të dua

Më the që nuk mund të presësh,
që unë të them ‘të dua’,

Por ta kam thënë këtë cdo ditë,
në mënyra që ti nuk i ke kushtuar rëndësi asnjëherë…

Ka rënë poshtë cadrës,
që mbajta për ty nën shi…

Është ndalur rrugës, kur puthja shenjat e tua,
vetëm për të larguar dhimbjen tënde.

E gatuar në ëmbëlsirën që bëra për ty,
kur të lashë pjesën më të madhe.

Dhe kur më the që të pëlqeu,
e gatova prapë.

Ishte gati në rripin e sigurisë,
që gjithmonë të thoja ta mbaje.

Dhe në mënyrat që më mungoje
sa herë që shkoje.

Ndoshta nuk ti kam thënë këto dy fjalë,
në mënyrën e vjetër e standard.

Pork am mësuar, që veprat flasin më të madhe,
se cdo gjë që thua,

Prandaj nëse je lodhur duke pritur
që këto dy fjatë të dalin nga goja ime,

E gjitha që mund të them është kjo,
Jashtë bën ftohtë, mos harro xhaketën!