Highlight Natyrë & Turizëm

Më çoni në Norvegji!

Norvegji

Vendi i fiordave, akullit dhe dritave veriore: Norvegjia është një vend për ata që kërkojnë një mënyrë të vërtetë të ndryshme për të festuar festat. Temperaturat e ngrirjes, pyjet pa rrugëdalje, klima e ashpër e Veriut – kjo është, në fund të fundit, ku vinin legjendat e Vikings dhe Valkyries.

Jehona e historisë së pasur të këtij vendi është e shpërndarë në të gjithë territorin e saj, por tërheqja kryesore është natyra e saj.

Fjordet lokale janë ndër vendet më të bukura në planet: sipërfaqet e heshtura, sipërfaqet e pasqyruara të ujit, shkëmbinjtë e çuditshëm, ujëvarat, fenerët – mrekullitë natyrore na lënë syhapur.

Këtu, si një qershi në krye të ëmbëlsirës së natyrës lokale, gjithashtu mund të kapni një paraqitje të shkurtër të diçkaje vërtet të veçantë, dmth, Dritat e Veriut.

Pra, Unik Portal zyrtarisht rekomandon: nëse do të shkoni në Norvegji, mos harroni aparatin tuaj!


Trolltunga


Deti Norvegjez


Dritat veriore


Kostumi Tradicional Norvegjez


Alesund


Ishulli Lofoten


Katedrale arktike