Highlight Natyrë & Turizëm

Më çoni në Indi!

India

India. Për të huajt, është një vend i misterit, me një kulturë ekzotike dhe traditë të mençurisë së lashtë.

Ju mund të keni dëgjuar për plazhet e Indisë si Goa dhe Kerala. Por ju do të gjeni edhe Himalajet magjepsese, shkretëtira të ‘djegura’, ujëvarat e mbuluara me ujë dhe liqene të mëdha. Pa përmendur Ganges madhështor, arkitekturën që ka qëndruar për mijëvjeçarë, dhe shpella të lashta.

India është e ‘shkathët’, e paparashikueshme dhe madje e çmendur në disa kohë. Këtu, duhet të mësoni ti merrni gjërat me ritmin e tyre, sepse së shpejti do të vijë treni juaj zakonisht një ditë prapa orarit të caktuar.

Ju do të mësoni t’i pranoni gjërat ashtu siç janë. Ju do të kuptoni se kur ndodhin gjëra të këqija, nuk është sepse jeta dëshiron t’ju sjellë poshtë, por do t’iu mësojë tu gëzoheni gjërave të vogla që keni e ti vlerësoni ato.

Unik Portal ju garanton se nëse vizitoni Indinë ju do të doni të ktheheni atje prapë!

SHikoni se cilat janë këto aktraksionë në Indi që e bëjnë këtë vend magjepsës.


Taj Mahal, Agra, Indi


Plantacioni më i madh i çajit në Munnar, Indi.


Statuja e Budës në Ladakh.


Matheran, Maharashtra.


Hotel në liqenin Pichola.


Festivali I ngjyrave në Indi.