Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Lejojë frymëmarrjën të të çojë brenda trupit tënd

frymëmarrje

Nganjëherë, kur mendja është shumë active, të sjellë situatën e atillë, duke e bërë të pamundur të tërheqë vëmendjen nga ajo dhe të mban larg ndjesisë së brendisë së trupit.

Kjo ndodhë veçanërisht kur shqetësohesh…

Nëse e ke të vështirë për të vendosur kontakt me brendësinë e trupit, zakonisht  është më e lehtë për t’u përqëndruar në frymëmarrjen tënde në fillim.

Frymëmarrja e vetëdijshme, e cila është një meditim i fuqishëm, do të të vërë në kontakt gradualisht me trupin. Ndiqe frymëmarrjën me të gjithë vëmendjen tënde, derisa lëvizë Brenda dhe jashtë trupit. Merr frymë brenda trupit dhe ndiej barkun të të zgjerohet dhe të ngushtohet lehtësisht me çdo marrje dhe nxjerrje fryme.

Nëse e ke të lehtë për ta përfytyruar, mbylli sytë dhe përfytyro veten të rrethuar nga drita apo të thelluar në një substancë të ndritshme, një det vetëdije. Më pas, merr frymë në atë  dritë. Ndieje atë substancë  të ndritshme që të mbushë trupin dhe përqëndrohu gradualisht  në atë ndjenjë. Tani je në trupin tënd.

Mos qëndro i lidhur pas imazheve…