Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

Largoni celulitin tërësisht me këtë përbërës!

celuliti

Ka shumë zgjidhje që premtojnë largimin e celulitit. Mirëpo ato më efektive janë përbërësit natyral. Në këtë listë të përbërësve që largojnë celulitin janë: kafeja, mjalti dhe kanella.

Celuliti është një problem estetik që afekton rreth 90% të grave, sidomos gjatë pubertitetit e më pas. Shkaktohet nga ndryshimet limfatike të sistemit.

Kanella është mjaft e famshme për shkak të aromës së saj të këndshme, dhe shijes së mrekullueshme që ofron për botën e kulinarisë. Por po ashtu njihet për vetitë e saj mjekësore.

Se si kanella ndihmon në largimin e celulitit mund të studiohet thellësisht. Kanella vepron si një agjent detoksikues, që ndihmon në largimin e substancave toksike nga trupi. Largimi i këtyre ‘mbeturinave’ nga trupi, rregullon qarkullimin e gjakut, një arsye tjetër pse kanella është efektive në largimin e celulitit.

Për të krijuar këtë pastë për largim të celulitit ju duhet të:

Merrni dy lugë gjelle mjaltë dhe një lugë caji kanellë. Nxeni ngadalë. Përzini mirë deri sa të krijohet një pastë. Shpërndajeni në vendet e prekura nga celuliti.

Ju mund edhe të bëni caj nga mjalti kanella e limoni për të rënë në peshë.