Dashuria Highlight

Kur e injoroni atë, ju vetëm e mësoni se si të jetoj pa ju!

Shumë njerëz ende gabimisht besojnë se duke vepruar sikur juve nuk ju intereson për të do të merrni rezultatet që ju dëshironi. Se duke injoruar atë, ju do të bëni atë për vete. Disa njerëz madje mendojnë se nëse e trajtojnë keq gruan e tyre, ajo do t’u ofrojë atyre edhe më shumë dashuri dhe vëmendje.

E pra, shumë njerëz harrojnë faktin se këto teknika manipuluese mund të punojnë vetëm me vajza të papërvojë, dhe kurrë me gra të vërteta!

Një grua e vërtetë e di se çfarë dëshiron. Ajo është një grua e përmbushur që nuk ka kohë për të luajtur lojëra.

Nëse jeni gati të jeni real me të, ta doni atë dhe ta trajtoni atë në mënyrën e duhur, ajo do të bëjë të njëjtën gjë për ju.

Nga ana tjetër, në qoftë se ajo vëren se nuk je i sinqertë, se po luajnë lojëra dhe nuk jeni serioz për të, ajo do të largohet nga ju pa u kthyer prapa.

Sepse e di se kur e doni vërtet dikë, nuk mund ta injoroni atë. Kur e doni dikë, nuk mund ta mbani dashurinë tuaj, sepse është kaq kundër produktive.

Një grua e vërtetë pëlqen të jetë e dashur dhe e mbuluar me vëmendje gjatë gjithë kohës. Ajo dëshiron të jetë e sigurt se mund të llogarisë gjithmonë tek ju. Nëse nuk i jepni atë çfarë i nevojitet, ajo do t’ju lërë.

Gjithashtu, shumë njerëz mendojnë se në një marrëdhënie më mirë është të mos zbulojnë ndjenjat e tyre të vërteta ndaj partnerit të tyre.

Ata harrojnë se baza e çdo marrëdhënieje të suksesshme është ndershmëria.

Dhe gratë reale vlerësojnë ndershmërinë më shumë se çdo gjë. Ata e dinë se ata kurrë nuk mund të kenë intimitet të vërtetë me një partner të pandershëm.

Pra, burra, nëse doni të keni një grua të vërtetë nga ana juaj, fikni telefonin tuaj celular kur jeni me të dhe përqendrohuni vetëm tek ajo.

Jini të dashur, dhe të vëmendshëm. Dhe gjithmonë, gjithmonë trajtojeni me respekt.