Highlight Natyrë & Turizëm

Kur duhet të vizitoni Finlandën?

Finlanda

Finlanda është një vend i ftohtë, por është gjithashtu shumë mikpritës në çdo kuptim të fjalës. Këtu, mirësia dhe stabiliteti vlerësohen mbi të gjitha. Vendi ka pak nga gjithçka: peizazhe të bukura, pëlloke të gjera, qytete të pastra dhe interesante, Lapland i këndshëm etj.

Të gjithë do të zbulojnë diçka të veçantë në Finlandë. Ata që duan ngushëllim do të shijojnë saunën finlandeze dhe ata që preferojnë diçka më emocionuese mund të shijojnë skitë në vendpushimet e shumta. Ju mund të kaloni orë duke eksploruar rrugët e bukura të Helsinkit ose vizitoni Porvoun e mrekullueshëm. Dhe ata që besojnë në magji duhet patjetër të vizitojnë fshatin Santa Clause (Joulupukki).

Ne këtu në Unik Portal ju rekomandojmë të vizitoni këtë vend të bukur dhe piktoresk – është vendi i përsosur për të gjithë ata që ende besojnë në përrallat. Pasi të keni qenë atje një herë, patjetër doni të ktheheni – ne garantojmë atë!

Helsinki

Porvoo

Dritat Veriore

Mumintroll

Skijim

Nuuksio

Shtëpia e babagjyshit në Rovaniemi