Highlight Shëndeti

Kripa e Himalajës, sekreti për shëndet të mirë

Kripa e Himalajës

Kripa e Himalajës është sekreti për shëndet të mirë…

Ne e dimë që kripa është ndër produktet më të përdorura në kuzhinë. Për këtë arsye ne duhet të zgjedhim të përdorim kripë të shëndetshme. Sepse, organizmi ynë mund të funksionojë si duhet vetëm nëse përdorim kripë natyrale.

Kripa e Hilamalajës është shumë e pastër dhe ka përmbajtje të lartë të kristalëve dhe hekurit.

Kjo kripë përdoret nga eskpertë të shëndetit, individë, kuzhinier që njohin vlerat e saj dhe rëndësinë e saj për shëndetin tonë.

Kripa e Himalajës ka më shumë se 84 minerale. Nëse e konsumoni rregullisht ju do ti bëni një favor të jashtëzakonshëm vetës tuaj në apspektin shëndetsor dhe emocional.

Kjo kripë ndihmon në relaksim të trupit, ulë tensionin e gjakut, stimulon qarkullimin e gjakut si dhe eliminon toksinat nga trupi.

Po ashtu kjo kripë lehtëson simptomat e artritit, psoriazës, herpesit,ftohjeve dhe gripave.

Balancimi hormonal, humbja në peshë dhe detoxi jantë të mundura dduke përdorur kripë himalaje.

Kripa e Himalajës konsiderohet të jetë kripa më e pastër që ekziston në tokë. Ajo është absolutisht e pakontaminuar prej toksinave apo ndotësve.  Duke qenë se me shekuj është e rrethuar nga bora dhe akulli,ajo është mbrojtur nga ndotja.  Prandaj dhe gëzon epitetin e kripës më të pastër në Botë.

Ngjyra e saj rozë në të kuqe janë një tregues i pasur i mineraleve, kryesisht hekurit.

84  mineralet e saj janë gati identike me ato të trupit të njeriut. Duke e bërë pjesë të jetës tuaj këtë kripë ju i falni vetës shëndet të plotë. Ju rrisni hidratimin, ndihmoni në mirëfunksionimin e metabolizmit, anti plakje, ruan shëndetin e mushkërive, liron sinuset, kontrollon nivelin e sheqerit në gjak,forcon kockat,largon toksinat.