Highlight Storie Inspirimi

Kohën nuk e përcaktojnë akrepat, por të rrahurat e zemrës tënde dhe gjendja jote shpirtërore!

Koha është gjëja me e vlefshme për secilin nga ne. Prandaj ajo është gjithmonë e kufizuar,kështu që duhet të mendojmë mirë se si po e kalojmë atë.

Mos e jeto atë sipas mënyrës se si të thonë të tjerët. Mos lejo që opinionet e të tjerëve të ndërtojnë mendimet tua dhe ta shuajnë zërin tënd të brendshëm.

Beso; kohën nuk e përcaktojnë akrepat, por të rrahurat e zemrës tënde dhe gjendja jote shpirtërore.

Ja si definohet koha:

Ngadalë: Kur ti pret

Shpejtë: Kur ju vonë

Vrasëse; Kur je keq

Shkurt: Kur je  i/e  lumtur

Pa mbarim: Kur vuan

Gjatë: Kur ndihesh i mërzitur

Koha është e përcaktuar nga ndjenjat tua dhe gjendja jote psikologjike, jo nga akrepat.

Kështu që mundohu të jetosh mrekullueshëm në çdo kohë!