Highlight Shëndeti

Koha më e mirë për të pushuar është kur dielli ka perënduar

koha më e mirë për të pushuar

A e dini që koha më e përshtatshme për të pushuar është kur dielli nuk është në qiell. Rekomandohet që një person të fillojë të pushojë kur ikën dielli dhe t’i kthehet aktivitetit kur del dielli.

Kjo është një rrjedhë normale.

Megjithatë, mënyra e jetës shumë njerëzve nuk ua lejon atyre këtë komoditet, kështu që ata pushojnë në kohë jo optimale.

Çdo javë ndodhë një cikël hënor që fillon me ikjen e diellit çdo të premte dhe përfundon me ikjen e diellit çdo të shtune. Kjo periudhë kohe është koha  më e përshtatshme e trupit që të rimbushet dhe të rimarrë energji.