Highlight Success ZONE

Klubi i Motivimit “I am Power” ofertë speciale për 100 personat e parë!

I am Power

I am Power është vendi ku bëhen bashkë njerëzit të cilët vërtetë janë të interesuar të kenë sukses në jetë dhe të arrijnë qëllimet e tyre. I formuar në Janar në viti 2015 klubi I am Power është klubi i parë i këtij lloji i krijuar në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri. Ideja parësore rrjedh nga klube të ngjashme të botës të cilët ju ndihmuan shumë njerëzve që të arrijnë suksesin e dëshiruar.

Ofertat e reja të këtij klubi janë shumë speciale dhe me çmime promovuese.

Niveli I

Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli I është themeli i trajnimit në Klubin I am Power dhe nga çmimi prej 99 Euro, tani ju mund të bëheni pjesë e këtij kursi për vetëm 20 Euro në vit.

Në këtë nivel do të mësoni formulën se si të manifestosh atë që duash në të vërtetë
Përmbajtja:

Trajnime Online, në audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit I. Në total 162 materiale, si “Dëshira juaj është urdhëri juaj, “Trajnimi bazë drejtë pasurimit”, “Shkenca e pasurimit”, “Shkenca e madhështisë”, “Mëso suksesin” dhe programe audio e video për studim nga shtëpia.

Niveli II

Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli II e vazhdon udhëtimin juaj drejt krijimit të një realiteti në jetën tuaj. Zbuloni esencën për Ligjin e Tërheqjes, sistemin e pasurimit, programe të caktuara për përcaktim të qëllimit, zbuloni arin brenda jush dhe krijoni atë në botën e jashtme! Total 199 materiale për studim nga shtëpia. Çmimi për nivelin II  është vetëm 75 Euro

Niveli III

Tani që ju keni zotëruar ndjenjë të mirë, Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli III ju merr në programin për shfuqizimin e negativitetit. Udhëtimi juaj i suksesit vazhdon me Nivelin III, ku ju do të mësoni se si njerëzit e suksesshëm trajtojnë problemet e tyre, si të lironi veten nga ajo që nuk ju lejon të arrini sukses. Konferenca javore online, seminaret falas. Grupi sekret online ku çdo ditë gjeni motivimin dhe hapin tuaj të ardhshëm logjik!

Përmbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit III. Ne total 399 materiale për studim nga shtëpia, te cilat shtohen dita ditës, 4 seminare falas gjatë një viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës. Ne total 399 ,material për studime nga shtëpia, të cilat shtohen dita ditës!

Çmimi për këtë nivel me zbritje është 195 Euro.

Niveli IV

Në këtë nivel janë materiale të avancuara të cilat shpalosin Parimet e I am Power dhe i vendosin ato në nivelin e frekuancave të AND-së suaj! Kur ju të keni arritur në këtë nivel fuqia e manifestimit do të jetë më e lehtë dhe më e thjeshtë!

Përmbajtja:

Trajnime Online, në audio, libra, video dhe testim i njohurive të nivelit IV. Në total 509 materiale për studim nga shtëpia, të cilat shtohen dita ditës, 4 seminare falas gjatë një viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

Në këtë nivel ju keni mundësinë të fitoni 4000 euro sepse kur lartësoheni në këtë nivel keni 10 anëtarësime falas për nivelin 3 dhe të njëjtat mund ti shisni për persona të tjerë të cilët ju do ti inkurajoni të na bashkëngjiten ose ti shfrytëzoni për vetën tuaj për 10 vitet e ardhshme të jeni pjesë e I am Power pa paguar më anëtarësimin 1 vjeçar prej 399 Eurove, dhe kjo ofertë është vetëm një herë.

Trajnimi elitë vjen me çmimin prej 1000 Eurove për një vit.