Highlight Të tjera

Këto janë shenjat më të rrezikshme të Horoskopit…Kujdes!

A e dini se cilat janë shenjat më të rrezikshme të Horoskopit? Cila shenjë është në krye të listës?

Në vitet e fundit, FBI ka publikuar statistika që tregojnë se cilat shenja astrologjike janë më të rrezikshmet dhe që kryejnë më shumë krime.

Rangimi i tyre bazohet në numrin e kriminelëve që kanë arrestuar gjatë viteve.

Ne do të bëjmë renditjen nga shenjat që janë më së pakti të rrezikshme deri te ato më të rrezikshmet.

Binjakët:
Binjakët njihen si shenja më së pakti e rrezikshme sipas statistikave të FBI. Binjakët nuk marrin asnjë ose asgjë aq seriozisht për të shkaktuar dhimbje. Përveç nëse ju mërzitin me fjalët e tyre të shumta.

Ujori:
Ujorët janë njerëz të mirë dhe dashurojnë drejtësinë. Njerëzit e lindur në këtë shenjë janë po ashtu të njohur për numrin e ulët të krimeve, pasi që janë mjaft të mençur, karizmatik dhe kanë një ego shumë të fortë, që rrallë mund të thyhet.

Luani:
Edhe pse luanët njihen si pasionant dhe impulsiv, ata nuk janë në krye të kësaj liste për rrezikshmëri. Ata dinë ta mbajnë veten larg rreziqeve e problemeve.

Peshorja:
Një ndër shenjat më të qetë e më të sjellshëm. Kështu njihen ata që janë të lindur në këtë shenjë. Mirëpo, durimi ka një kufi. Peshoret janë të gatshme të bëjnë krime kur dikush tenton të përfitojë nga ta. Sidoqoftë është e çuditshme të shohësh që peshoret kryejnë më shumë krime se ujorët e luanët, të cilët janë të njohur për natyrën e tyre rebele e temperin vicioz.

Virgjëresha:
Njerëzit të lindur në këtë shenjë njihen si të qetë e të durueshëm. Ata njihen për aftësitë e tyre të zgjidhjes së problemeve, edhe nëse problemi do të thotë të jetë një vjedhje ose një vrasje. Ata janë inteligjent, dhe nëse përfshihen në një krim, ai krim do të jetë i planifikuar me shumë kujdes.

Peshqit:
Peshqit janë partner të dashur e besnik. Por kur ata ndihen të provokuar mund t’ju tregojnë ferrin. Sipas FBI, peshqit janë më së shumti të përfshirë në krime që kanë të bëjnë me drogë.

Bricjapi:
Sipas statistikave të FBI, bricjapi është një kriminel mesatar. As nuk gjendet në fund të listës për më së pakti krime as në fund të listës për më së shumti. Njerëzit e lindur në këtë shenjë mund të kryejnë krime sadiste. Ata zakonisht nuk njihen për vrasje. Ata nuk janë aq të kujdesshëm prandaj zihen lehtë.

Akrepi:
Nëse zgjoni anën e errët të këtyre ‘akrepave’ përgatituni të shijoni ferrin. Ata mund të jenë agresiv, xheloz dhe të këqij. Shumica e tyre nuk përjetojnë shumë emocione, prandaj mund të kryejnë një vrasje pa u ndjerë në faj.

Dashi:
Një shenjë që nuk mund ta durojë që dikush t’i thotë se çfarë duhet të bëjë. Ata njihen si njerëz nervoz e agresivë. Ata nuk mund ti qetësojë askush.

Shigjetari:
Vetë fakti që shigjetari mban një shigjetë në krah, bën që kjo shenjë të duket e rrezikshme. Sipas statistikave shigjetari është shenja e tretë më e rrezikshme. Ju duhet të keni kujdes se çfarë bëni rreth tyre. Ata njihen kryesisht për vjedhje.

Demi:
Një shenjë që hyn shpejtë në një zënkë. Prandaj nuk është çudi që është shenja e dytë më e rrezikshme sipas statistikave të FBI. Karakterizohen si të mençur, mirëpo janë tendenciozë për tu përfshirë në shpëlarje parash. Ata nuk u besojnë njerëzve aq lehtë.Gaforrja:
Më në fund, koka e kriminelëve është kjo shenjë. Sipas statistikave, njerëzit e kësaj shenje vrasin për shkak të xhelozisë dhe arrestohen më së shumti. Arsyet kryesore e vrasjeve që ata i bëjnë, është jo-stabiliteti mental apo luhatja e gjendjes emocionale të tyre.